Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tietosuojaseloste 25.05.2018


Rekisterinpitäjä ja yhteystiedot:

Oy Dextrade Ab (Y-tunnus: 0576322-6)
Höyläämötie 18 A
00380 Helsinki
info@silenceaudio.fi


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero sekä postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite ja puhelinnumero.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilatut tuotteet ja maksu- ja toimitustapa.

Uutiskirjerekisteriin tallennetaan tilaajan sähköpostiosoite sekä etu- ja sukunimi.


Mihin henkilötietojani käytetään?

Henkilötietojasi käytetään asiakassuhteen hoitamiseen, tilauksen toimittamiseen ja markkinointitarkoitukseen (Uutiskirje).

Henkilötietojen käsittely perustuu verkkopalvelun käyttäjän henkilötietojen käsittelyn hyväksyntään. Muissa tapauksissa käsittely on oikeutettu, koska verkkopalvelun käyttäjä on vapaaehtoisesti syöttänyt palveluun henkilötietonsa voidakseen käyttää Silence Audion palveluja.

Asiakasrekisteriin on käyttöoikeus vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat.

Asiakasrekisteri ja sitä käsittelevät tietojärjestelmän laitteistot sijaitsevat palveluntarjoajan suljetuissa tiloissa. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla. Järjestelmä on suojattu palomuurilla ulkopuolelta tulevia yhteydenottoja vastaan.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille:
Luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalveluyhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi (esimerkkinä Posti ja Matkahuolto)

Uutiskirje lähetetään MailChimp -nimisen sähköpostipalvelun kautta, joka on rekisteröity EU:n ulkopuolelle Yhdysvaltoihin.


Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus


Jos haluat, että poistamme henkilötietosi järjestelmästämme, ota meihin yhteyttä: info@silenceaudio.fi